Jump to content

vytune

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Status Replies posted by vytune

  1. HELP ME!!!!waiting for game to become ready, WHAT THE FUCK I HAVE ALREADY OPENED MY CSGO!! waiting for game to become ready, WHAT THE FUCK I HAVE ALREADY OPENED MY CSGO!! HOW TO ITS SAYS WAITING FOR FUCKING GAME BUT ITS ALREADY OPENED AND WHY IT DONT WORK!!! 

  2. HELP ME!!!!waiting for game to become ready, WHAT THE FUCK I HAVE ALREADY OPENED MY CSGO!! waiting for game to become ready, WHAT THE FUCK I HAVE ALREADY OPENED MY CSGO!! HOW TO ITS SAYS WAITING FOR FUCKING GAME BUT ITS ALREADY OPENED AND WHY IT DONT WORK!!! 

  3. HELP ME!!!!waiting for game to become ready, WHAT THE FUCK I HAVE ALREADY OPENED MY CSGO!! waiting for game to become ready, WHAT THE FUCK I HAVE ALREADY OPENED MY CSGO!! HOW TO ITS SAYS WAITING FOR FUCKING GAME BUT ITS ALREADY OPENED AND WHY IT DONT WORK!!! 

  4. HELP ME!!!!waiting for game to become ready, WHAT THE FUCK I HAVE ALREADY OPENED MY CSGO!! waiting for game to become ready, WHAT THE FUCK I HAVE ALREADY OPENED MY CSGO!! HOW TO ITS SAYS WAITING FOR FUCKING GAME BUT ITS ALREADY OPENED AND WHY IT DONT WORK!!! 

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Guidelines.