Articflash

Is everyone crashing or only some

Recommended Posts

Hello, about to buy cheese just wondering if I'm gonna even be able to use it tonight or should I just hold off until it gets fixed

Share this post


Link to post
Share on other sites

After entering the game map, it will crash. I hope the administrators can fix this problem as soon as possible.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Go into settings in eft and then go to the game tab and find the clear ram option make sure that’s turned off.... this fixed it for me

Share this post


Link to post
Share on other sites

I also am crashing, after following all steps.  Is this a particular reason? or have we all mis calculated and missed a step?

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, Shpagz said:

I also am crashing, after following all steps.  Is this a particular reason? or have we all mis calculated and missed a step?

Go to game settings and disable ram cleaner and use physical cores 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Crash fix for me: Set Injection timer to 100 or if you are loading from hdd tom 150.

Starte game, WAIT 3 minutes. After 3 Minutes it should inject fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, Vance2692 said:

damn 24/7 support click bait tricked me

We are very backlogged with support tickets atm, it states tickets CAN take up to 24/48 hours to answer. However we have been doing out best and usually answering them within a few hours.

Share this post


Link to post
Share on other sites
26 minutes ago, NovicaneZero said:

We are very backlogged with support tickets atm, it states tickets CAN take up to 24/48 hours to answer. However we have been doing out best and usually answering them within a few hours.

i dont have a support ticket, im just trolling. ignore me

Share this post


Link to post
Share on other sites

This advice helped. "Go to game settings and disable ram cleaner and use physical cores  " Thanks.

but now the software is not connected to the server. Do I have one or is technical work going on?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.